Retourneren

Als je een product wilt retourneren, dan helpen we je graag. Meld je product binnen 14 dagen na ontvangst retour in je Sportkledingfabriek.nl-account of bij onze klantenservice. Heb je geen account, maak er dan eenvoudig hier een aan.

Stuur je retour naar akkoord met het toegezonden label naar ons op:

Sportkledingfabriek.nl
Zeilmakersstraat 3C
8601WT Sneek

Zorg er daarbij voor dat deze binnen 14 dagen na akkoord retour wordt opgestuurd en dat je bestelling zoveel mogelijk in ongebruikte en originele staat wordt geretourneerd. Denk daarbij niet alleen aan de verpakking, maar ook aan bijvoorbeeld aan kledingstukken toegevoegde productlabels.

Bij gebruikssporen of schades die groter zijn dan bij normaal passen en uitproberen gebruikelijk zijn, kan een waardevermindering in rekening gebracht worden. Bedrukte of gecustomiseerde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.  

Terugbetalingsbeleid

Als jouw retourzending aan de voorwaarden voldoet, maken we het aankoopbedrag van het betreffende product terug aan je over. Daarvoor gebruiken we de betaalgegevens die je hebt gebruikt bij het plaatsen van je bestelling. Je ontvangt de terugbetaling binnen 14 dagen na het verwerken van je retour.

Heb je een vraag over retourneren of je terugbetaling? Neem dan tijdig contact op met onze klantenservice. Zij staan je graag te woord.